Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Designuri creative,
interfete prietenoase, navigare usoara.

WEB DESIGN

Un site web este cartea de vizita a oricarui business pe Internet, oferind potentialilor clienti si parteneri metode de interactionare cu business-ul propriu.

O impresie pozitiva este data de un design profesionist, care sa reprezinte cat mai corect imaginea afacerii dvs.

Incepand cu crearea unui logo, continuand cu realizarea de materiale de promovare si adaptarea imaginii pentru Internet, Unit Vision va ofera toate aceste servicii de promovare de la A la... WEB.

Intelegem ca succesul clientilor nostri reprezinta o parte din propriul succes si astfel incercam ca solutia pentru orice noua provocare primita sa depaseasca asteptarile.

Folosim tehnologii probate, care au performat in timp, iar specialistii nostri vor face ca termeni precum PHP, MySQL, SQLite, JavaScript, HTML, CSS, AJAX, FLASH si multi altii sa devina doar instrumente in atingerea scopului, acela de a REALIZA, PROMOVA si PERFORMA cu SUCCES un website. 

Servicii de Web Design

 

Website Redesign

 Site-ul dvs. are nevoie de un “facelift” sau o “renovare” totala? Cu siguranta va trebuie un “mester on-line”. Credem ca ne pricepem sa aducem cea mai buna imagine site-ului dvs.!

Mentinerea unui website actualizat va ajuta la cresterea nivelului de incredere in seriozitatea si transparenta asupra produselor si serviciilor pe care le oferiti.


Cereti aici o oferta personalizata

Grafica si DTP

Grafica si DTP

Pentru ca imaginea companiei dvs. este foarte importanta pentru noi, va oferim serviciile de grafica si DTP care includ creatie de sigle si concepte grafice, grafica materiale de prezentare – cataloage, brosuri,...

Inregistrare domeniu

Inregistrare domeniu

Aveti un business si va doriti si prezenta in mediul online pentru atragerea unui numar cat mai mare de potentiali clienti? Atunci primul pas il constituie inregistrarea domeniului. Fie .ro, .com, .eu, . org, .net...