Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Business promovat
online si offline

 

 Logo Bell Bucharest"Colaborarea cu Unit Vision a insemnat pentru compania noastra o mai mare vizibilitate in mediul on line. Un facelift al site-ului, o buna strategie de re-optimizare, Google friendly, si realizarea a trei site-uri de suport, toate acestea ne-au pozitionat pe prima pagina a motoarelor de cautare, dupa cuvinte cheie principale, si ne-au adus, implicit, un numar sporit de vizitatori si clienti.

Fiecare proiect stabilit a fost indeplinit cu succes, tinandu-se cont de nevoile si cerintele noastre!"

Gabriel Olariu, Director BELL BUCHAREST

www.bell-bucharest.ro


Ventia Decor - jaluzele verticale si orizontale„Colaboram cu Unit Vision inca de la inceputurile noastre in mediul online, rezultatul fiind un site usor de parcurs si de citit, bine optimizat, care ne-a adus de-a lungul timpului un trafic tot mai mare. De asemenea, in ceea ce priveste partea de SEO si optimizare suntem foarte multumiti, site-ul www.ventia.ro aflandu-se pe prima pagina la listarea pe Google, dupa cuvinte cheie principale.

 Colaborarea cu firma Unit Vision a mai inclus realizarea a doua site-uri de suport – www.jaluzele-verticale.co si www.jaluzele-orizontale.co, a unei sectiuni de administrare a site-ului Ventia si campanii de marketing online. Recomandam cu drag firma Unit Vision pentru profesionalismul si calitatea serviciilor oferite.”

Alina Cristea-Enache, VENTIA DECOR 

www.ventia.ro

 

Elis Pavaje - pavele, rigole, borduri, dale„In urma colaborarii cu Unit Vision, site-ul www.elis.ro beneficiaza de o noua imagine, mult mai moderna, mai accesibila si mai prietenoasa pentru utilizatori.
 

Unit Vision ne-a oferit un pachet complet de servicii care include web design, SEO si optimizare, analiza, content generation, email marketing – newsletter si solutii online.”
 

Cristina Burja, Director Marketing, ELIS PAVAJE

www.elis.ro