Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Afacerea ta in
Social Media!

Social Media Marketing

Social Media

Ajuta-ti afacerea sa se bucure de succes prin intermediul retelelor de socializare! Un cont de Facebook, LinkedIn, MySpace, YouTube, Flickr, Twitter va va ajuta sa va mariti traficul site-ului!

Unit Vision va ofera campanii de socializare care includ un mesaj de marketing foarte bine impachetat, cu un continut unic, in format video, text, audio etc. Prin intermediul  retelelor de socializare, mesajul dvs. va fi transmis mai departe, astfel incat tot mai multe persoane vor interactiona cu acesta. 

Principalele beneficii ale unei campanii SMM:

  •   Cresterea Brand Awareness-ului

O campanie SMM creeaza si dezvolta vizibilitatea unui brand folosind puternice mesaje cu caracter viral care sunt transmise prin intermediul retelelor si site-urilor sociale.

  • Genereaza mai mult trafic si referinte pentru site-ul propriu.

Campaniile de SMM genereaza referinte si trafic pentru site-ul propriu folosind facilitatile oferite de care site-urile care au continut social.

  • Imbunatatirea relatiei client-furnizor de serviciu/produs

Antrenarea vizitatorilor si potentialilor clienti in campanii de tip SMM poate imbunatati imaginea companiei si poate oferi raspunsuri si noi directii de dezvoltare, permitand furnizorilor sa inteleaga mai bine comportamentul clientilor.


Analiza Newsletter

Analiza Newsletter

Odata realizata o campanie de Email Marketing – Newsletter, este foarte importanta analiza rezultatelor acesteia. Unit Vision va ofera campanii eficiente de Newsletter si analize ale acestora prin care va aratam ...

Servicii de Print

Servicii de Print

Tiparim si personalizam aproape orice utilizand tehnologii si materiale de inalta calitate. Alegerea este cel mai important element pentru realizarea unor materiale promotionale excelente. Inainte de toate, oferim consul...