Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Business promovat
online si offline

Servicii de print

Servicii de
Print

Platforme web-vased

Platforme Web-based

SEO si promovare

Web design. SEO. Promovare.

Printam pe pixuri, caiete, sepci, tricouri, bannere, CD-uri, usb-uri, agende, calendare si peste tot unde e nevoie de ceva tiparit.

Ce oferim? Tehnologii de tipar offset si digital, printuri indoor si outdoor si obiecte promotionale. Pentru ca suntem creativi, completam serviciile de promovare cu cele de grafica si DTP. Si apoi Printam!

Dezvoltam si promovam o serie de aplicatii personalizate pe cerintele clientului, intr-o forma accesibila prin browser, independente de platforma, resursele IT ale clientului. Iar de instalat, mentenanta si upgrade nici nu intra in discutie, fiindca totul se intampla pe server. Framework-urile utilizate sunt PHP (Yii, CakePHP, jQuery, Ext JS) si altele, in functie de nevoile clientului.

Ne-am ghidat in permanenta dupa sloganul “Inovam, dezvoltam, promovam” si ne bucuram ori de cate ori un proiect aduce beneficii reale clientilor. Folosim tehnologii noi, invatam in permanenta, suntem conectati la cele mai recente inovatii din domeniu si incercam sa oferim clientilor solutiile optime.

 

 Servicii de Web Design

Web Design 

Un site web este cartea de vizita a oricarui business online, oferind potentialilor clienti si parteneri metode de interactionare cu business-ul propriu. O impresie pozitiva este data de un design profesionist, care sa reprezinte cat mai corect imaginea afacerii dvs.

 Servicii de SEO

SEO si Promovare

Search Engine Optimization (SEO) reprezinta procesul de optimizare a site-ului dvs. pentru a fi gasit mai usor la listarea pe motoarele de cautare. SEO va ajuta ca motoarele de cautare precum Google® si Yahoo!® sa afiseze site-ul dvs. in primele pozitii pentru cautarile pe diverse cuvinte cheie.

 Google AdWords

Google AdWords

Publicitatea Pay Per Click (PPC) reprezinta una dintre cele mai raspandite forme de promovare folosita pe online, care va va aduce clienti direct interesati de produsele si serviciile dvs.

 Analiza si strategie

Analiza si Strategie

Unit Vision ofera serviciul de site reporting fiecarui client in parte, care consta in realizarea unui raport lunar SEO ce include pasii procesului de optimizare din perioada analizata. De asemenea, oferim analize ale campaniilor de Social Media, pe retele sociale precum Facebook, Twitter, LinkedIn sau Google+.

 gazduire si mentenanta website

Gazduire si Mentenanta

Unit Vision va ofera serviciile de gazduire web, inregistrare domeniu propriu si mentenanta site la standarde calitative si foarte sigure. Odata creat, un site are nevoie sa fie in permanenta imbunatatit atat din punctul de vedere al continutului, cat si al structurii, pentru a beneficia de un proces de optimizare eficient.

 VPS - hosting

VPS Hosting

Eliminati costurile cu achizitia si cu mentenanta echipamentelor hardware, cu consumul de energie al acestor echipamente sau necesitatea detinerii propriului dvs. datacenter.

Beneficiati de toate avantajele virtualizarii, deoarece serverele pe care le punem la dispozitie sunt virtuale.

 Inregistrare domeniu

Inregistrare Domeniu

Aveti un business si va doriti si prezenta in mediul online pentru atragerea unui numar cat mai mare de potentiali clienti? Atunci primul pas il constituie inregistrarea domeniului. Fie .ro, .com, .eu, . org, .net, .biz sau .info, un domeniu web este esential in ceea ce priveste crearea unui site si dezvoltarea companiei dvs.!

 Servicii de print

Servicii de Print

Ce oferim? Tehnologii de tipar offset si digital, printuri indoor si outdoor si obiecte promotionale. Pentru ca suntem creativi, completam serviciile de promovare cu cele de grafica si DTP. Si apoi Printam!

Content Generation

Content Generation

Un site de succes are nevoie de un continut de calitate, original si concis, realizat pe cuvinte cheie principale. Echipa noastra se ocupa de realizarea de continut calitativ si SEO friendly, atat pentru vizitatorii site-ului dvs., cat si pentru motoarele de cautare.

Local Search Visibility

Local Search Visibility

Local Search Visibility(LSV) este o modalitate simpla si rapida de a va promova business-ul in listele si directoarele de afaceri.

Social Media

Social Media Marketing

Ajuta-ti afacerea sa se bucure de succes prin intermediul retelelor de socializare! Un cont de Facebook, LinkedIn, MySpace, YouTube, Flickr, Twitter va va ajuta sa va mariti traficul site-ului!

Link Building

Link Building

Aveti o afacere online, un site care arata impecabil, cu un continut de calitate, insa foarte putini vizitatori? Va puteti face vizibil site-ul printr-o metoda eficienta de promovare SEO – link building!

Newsletter

Email Marketing - Newsletter

Newsletterul este una dintre cele mai eficiente metode de a va tine la curent clientii cu ultimele noutati din domeniul in care activati. Prin aceasta tehnica de promovare veti putea pastra comunicarea cu grupurile de persoane direct interesate de produsele si serviciile pe care le oferiti.

Solutii online

Solutii ONLINE

WEB3 CMS este un software romanesc realizat de firma EXTEON (extend your vision) in urma cu 8 ani si implementat de numeroase firme din tara.