Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Prezenta in prima pagina
a motoarelor de cautare

SERVICII SEO SI OPTIMIZARE


Search Engine Optimization (SEO) reprezinta procesul de optimizare a site-ului dvs. pentru ca acesta sa poata fi gasit mai usor la listarea pe motoarele de cautare. SEO va ajuta ca motoarele de cautare precum Google® si Yahoo!® sa afiseze site-ul dvs. in primele pozitii pentru cautarile pe diverse cuvinte cheie.

Aceasta pozitionare reprezinta un plus de credibilitate pentru site-ul dvs. Consumatorii tind sa creada informatii deja verificate de catre motoarele de cautare, tocmai de aceea este nevoie  sa fiti in topul rezultatelor.

SEO si promovare

 In urma serviciului de SEO veti obtine:

Analiza site

Analiza website-ului: pentru definirea clara a segmentului de piata caruia se adreseaza site-ul si pentru stabilirea strategiei de optimizare se     impune o analiza preliminara.

Plan de actiune personalizat 

Plan de actiune personalizat: bazat pe obiectivele dvs. specifice definite in urma analizei si in functie de bugetul alocat se creeaza un plan personalizat focusat pe continutul site-ului, cuvintele cheie dupa care se vrea optimizarea si atragerea de link-uri catre site-ul dvs.

Segmentarea pietei

Segmentarea pietei: contacte reale – SEO construieste credibilitate in timp si ar trebui sa fie parte din strategia dvs. pe termen mediu si lung. Rezultate sporite
Rezultate Sporite in Timp: aplicatiile de raportare va ofera rezultatele procesului de SEO si a rangului castigat in motoare de cautare ca Google®, Yahoo!® si MSN®, cat si date despre motorul de cautare care ofera cei mai “educati” clienti.

 Online presence

Prezenta crescuta pe Internet: o buna pozitionare dupa cuvintele cheie definitorii pentru business-ul dvs. va genera noi vizite pe site.

Reducerea costurilor

Venituri crescute si reducerea costurilor: contactele generate in urma optimizarii se vor transforma in vanzari, iar investitia in SEO poate reduce cu mult costurile ulterioare cu promovarea.
Nume domeniu Cuvinte cheie in prima pagina
 www.elis.ro
pavaje
ziduri ornamentale servicii pavaje
pavaje rezidentiale
gard modular
blocheti
www.ventia.ro rolete textile jaluzele orizontale  jaluzele orizontale aluminiu
rolete interioare

 
 www.rulouriexterioare.co
rulouri exterioare
rulouri exterioare aluminiu        
 www.soraltechnik.ro grile aerisire renson
sisteme impotriva insectelor        
www.acopero.ro invelitori beton acoperis hotel cismigiu        
 www.semne-indicatoare.ro semne indicatoare
www.butterfly.ro vacante exotice 
www.britanica.ro cursuri limba engleza  cursuri limbi straine adulti engleza pentru companii cursuri limbi straine copii cursuri corporate  

Email Marketing - Newsletter

Email Marketing - Newsletter

Newsletterul este una dintre cele mai eficiente metode de a va tine la curent clientii cu ultimele noutati din domeniul in care activati. Prin aceasta tehnica de promovare veti putea pastra comunicarea cu grupurile de...

VPS Hosting

VPS Hosting

Eliminati costurile cu achizitia si mentenanta echipamentelor hardware, cu consumul de energie al acestor echipamente sau necesitatea detinerii propriului dvs. datacenter; Beneficiati de toate avantajele virtualizarii...