Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Salvam TIMP,
BANI si ENERGIE.

Servicii de PRINT

 Printam pe pixuri, caiete, sepci, tricouri, bannere, cd-uri, usb-uri, agende, calendare si peste tot unde e nevoie de ceva tiparit, noi printam!

Daca organizati evenimente, desfasurati campanii outdoor, indoor sau doriti un nou set de obiecte promotionale pentru parteneri, noi suntem solutia! Noi printam! si o facem in volume mici si mari!

Experienta si timpul ne-au demonstrat ca energia si banii se pot converti in alte resurse importante pentru fiecare dintre clientii nostri, iar noi venim cu solutiile potrivite! si Printam!

Ce oferim? Tehnologii de tipar offset si digital, printuri indoor si outdoor si obiecte promotionale. Pentru ca suntem creativi, completam serviciile de promovare cu cele de grafica si DTP. Si apoi Printam!

 

Cu cine lucram si ce oferim?

  • cei mai buni furnizori de pe piata, pentru a va oferi cel mai bun raport calitate - pret;
  • garantam pentru calitatea materialelor tiparite;
  • suntem parolisti, respectam dead-line-urile;
  • lucram cu tehnologii moderne;
  • nevoile clientului sunt prioritare pentru noi.

 

servicii print

Unit Vision va salveaza TIMP, BANI si ENERGIE.

 

Tipar offset si digital

Tipar offset si digital

 Tiparul offset, cea mai comuna tehnologie de printuri publicitare, este destinat clientilor care doresc cantitati mari de materiale tiparite, la costuri reduse. Tiparul digital este destinat clientilor care opteaza pentru un timp mai scurt de executie a materialelor,

  Outdoor

Outdoor si Indoor

Suntem profesionisti in ceea ce facem, motiv pentru care va garantam imagini durabile, imprimate pe materiale de cea mai buna calitate – hartie, mesh, autocolant, panza, PVC, material steag etc.

  Obiecte promotionale

Obiecte promotionale

Doriti o campanie de marketing, organizarea uniu eveniment corporate sau cadouri pentru angajati? Unit Vision va ofera personalizarea de obiecte promotionale prin serigrafie, tampografie, folio si timbru sec, gravura laser, imprimare digitala,

  Grafica si DTP

Grafica si DTP

Pentru ca imaginea companiei dvs. este foarte importanta pentru noi, va oferim serviciile de grafica si DTP care includ creatie de sigle si concepte grafice, grafica materiale de prezentare – cataloage, brosuri, pliante, mape, carti de vizita, foi cu antet, grafica standuri expozitionale etc.


Tipar offset si digital

Tipar offset si digital

Tiparul digital este destinat clientilor care opteaza pentru un timp mai scurt de executie a materialelor, o cantitate mai mica si un grad de complexitate mult mai redus comparativ cu tiparul offset. Astfel de pri...

Local Search Visibility

Local Search Visibility

Ce este Local Search Visibility? Local Search Visibility(LSV) este o modalitate simpla si rapida de a va promova afacerea in listele si directoarele de afaceri.