Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Vizibilitate maxima, trafic mare,
vanzari pe masura

Promovare Online

Google AdWordsGoogle AdWords

Publicitatea Pay Per Click (PPC) reprezinta una dintre cele mai raspandite forme de promovare folosita pe online, care va va aduce clienti direct interesati de produsele si serviciile dvs.

 

De ce aveti nevoie de PPC?

PPC va ofera cel mai rapid mod de a ajunge la clienti in momentul in care acestia sunt pregatiti pentru a cumpara un produs. Un simplu click pe anuntul dvs. si clientul ajunge in pagina care va produce o actiune - de cumparare online sau de contactare a firmei.

PPC actioneaza impreuna cu Search Engine Optimization (SEO) pentru a facilita vizibilitate imediata afacerii dvs. indexand paginile pentru a obtine rezultate mai bune la cautarile normale.
 

In urma campaniei PPC veti obtine:

Stabilirea obiectivelor
Stabilirea obiectivelor: campania de PPC va incepe cu o consultatie preliminara pentru a stabili scopul si obiectivele care se doresc a fi atinse. Contact

 Verificati rezultatele campaniei: serviciile PPC aduc contacte prin email, pagini personalizate de preluare a clientului pe site-ul personal, trimitere de formulare si telefoane.

Plan campanie AdWords

 Plan personalizat de publicitate PPC: vom cauta pentru dvs. cuvinte si expresii cheie folosite de catre clienti pentru a gasi produse si servicii similiare cu ale dvs. Vom crea anunturi si campanii pentru promovare in functie de bugetul alocat, sumele licitate pentru anunturi, dimensiunea afacerii dvs. (locala, regionala sau nationala).

AdWords campaign
Eficientizarea campaniilor proprii: daca doriti reducerea costurilor dvs. de promovare verificati eficienta campaniilor pe care le desfasurati deja. Impreuna putem gasi metode de scadere a costurilor si de crestere a eficientei anunturilor, pentru a obtine clienti pregatiti sa cumpere.

 Puneti site-ul dvs. in fata oamenilor care vor cauta produsele! O campanie PPC va poate creste considerabil vizibilitatea in mediul online, traficul si vanzarile!


Solutii ONLINE

Solutii ONLINE

WEB3 CMS este un software romanesc realizat de firma EXTEON (extend your vision) in urma cu 8 ani si implementat de numeroase firme din tara.  WEB3 CMS este un sistem de gestiune a continutului ce permite admi...

Analiza Newsletter

Analiza Newsletter

Odata realizata o campanie de Email Marketing – Newsletter, este foarte importanta analiza rezultatelor acesteia. Unit Vision va ofera campanii eficiente de Newsletter si analize ale acestora prin care va aratam ...