Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Vizibilitate maxima, trafic mare,
vanzari pe masura

Promovare Online

Google AdWordsGoogle AdWords

Publicitatea Pay Per Click (PPC) reprezinta una dintre cele mai raspandite forme de promovare folosita pe online, care va va aduce clienti direct interesati de produsele si serviciile dvs.

 

De ce aveti nevoie de PPC?

PPC va ofera cel mai rapid mod de a ajunge la clienti in momentul in care acestia sunt pregatiti pentru a cumpara un produs. Un simplu click pe anuntul dvs. si clientul ajunge in pagina care va produce o actiune - de cumparare online sau de contactare a firmei.

PPC actioneaza impreuna cu Search Engine Optimization (SEO) pentru a facilita vizibilitate imediata afacerii dvs. indexand paginile pentru a obtine rezultate mai bune la cautarile normale.
 

In urma campaniei PPC veti obtine:

Stabilirea obiectivelor
Stabilirea obiectivelor: campania de PPC va incepe cu o consultatie preliminara pentru a stabili scopul si obiectivele care se doresc a fi atinse. Contact

 Verificati rezultatele campaniei: serviciile PPC aduc contacte prin email, pagini personalizate de preluare a clientului pe site-ul personal, trimitere de formulare si telefoane.

Plan campanie AdWords

 Plan personalizat de publicitate PPC: vom cauta pentru dvs. cuvinte si expresii cheie folosite de catre clienti pentru a gasi produse si servicii similiare cu ale dvs. Vom crea anunturi si campanii pentru promovare in functie de bugetul alocat, sumele licitate pentru anunturi, dimensiunea afacerii dvs. (locala, regionala sau nationala).

AdWords campaign
Eficientizarea campaniilor proprii: daca doriti reducerea costurilor dvs. de promovare verificati eficienta campaniilor pe care le desfasurati deja. Impreuna putem gasi metode de scadere a costurilor si de crestere a eficientei anunturilor, pentru a obtine clienti pregatiti sa cumpere.

 Puneti site-ul dvs. in fata oamenilor care vor cauta produsele! O campanie PPC va poate creste considerabil vizibilitatea in mediul online, traficul si vanzarile!


Gazduire si mentenanta

Gazduire si mentenanta

Unit Vision va ofera serviciile de gazduire web, inregistrare domeniu propriu si mentenanta site la standarde calitative si foarte sigure. Odata creat, un site are nevoie sa fie in permanenta imbunatatit atat din punc...

Tipar offset si digital

Tipar offset si digital

Tiparul digital este destinat clientilor care opteaza pentru un timp mai scurt de executie a materialelor, o cantitate mai mica si un grad de complexitate mult mai redus comparativ cu tiparul offset. Astfel de pri...