Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Vizibilitate maxima
in mediul ONLINE!

Local Search Visibility sau inscrierea in directoare

Ce este Local Search Visibility?

Local Search Visibility(LSV) este o modalitate simpla si rapida de a va promova afacerea in listele si directoarele de afaceri.

De ce aveti nevoie de Local Search Visibility?


Daca doriti sa atrageti un numar cat mai mare de clienti pe plan local, atunci cea mai buna metoda de promovare online este inscrierea in directoare sau Local Search Visibility (LSV).

Deoarece directoarele de firme online reprezinta una dintre cele mai bune surse pentru achizitia de produse si / sau servicii, Unit Vision va ofera serviciul de inscriere in directoare, care presupune listarea in 300 de directoare romanesti si liste de firme. Listarea in aceste directoare reprezinta biletul catre noi vizite si potentiali clienti.

De asemenea, ne ocupam de verificarea rating-ului in motoarele de cautare obtinut in urma LSV.

Alege cea mai usoara metoda de a iti face business-ul observat!

Vezi oferta

 

 

 

Inscriere in directoare


Obiecte promotionale

Obiecte promotionale

Doriti o campanie de marketing, organizarea unui eveniment corporate sau cadouri pentru angajati? Unit Vision va ofera personalizarea de obiecte promotionale prin serigrafie, tampografie, folio si timbru sec, gravura ...

Servicii de Print

Servicii de Print

Tiparim si personalizam aproape orice utilizand tehnologii si materiale de inalta calitate. Alegerea este cel mai important element pentru realizarea unor materiale promotionale excelente. Inainte de toate, oferim consul...