Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Primul pas
pentru o prezenta online!

Inregistrare domeniu webWeb Domain Registration

 

Aveti un business si va doriti si prezenta in mediul online pentru atragerea unui numar cat mai mare de potentiali clienti? Atunci primul pas il constituie inregistrarea domeniului. Fie .ro, .com, .eu, . org, .net, .biz sau .info, un domeniu web este esential in ceea ce priveste crearea unui site si dezvoltarea companiei dvs.!

Incepeti cu inregistrarea domeniului pentru a va spori sansele de reusita a business-ului si pentru un succes garantat! Inregistrati-va domeniul, realizati-va propriul site si puneti la dispozitia utilizatorilor si, implicit, a potentialilor clienti, imaginea produselor si a serviciilor oferite, 24/24 ore.


Outdoor si Indoor

Outdoor si Indoor

Suntem profesionisti in ceea ce facem, motiv pentru care va garantam imagini durabile, imprimate pe materiale de cea mai buna calitate – hartie, mesh, autocolant, panza, PVC, material steag etc.

Grafica si DTP

Grafica si DTP

Pentru ca imaginea companiei dvs. este foarte importanta pentru noi, va oferim serviciile de grafica si DTP care includ creatie de sigle si concepte grafice, grafica materiale de prezentare – cataloage, brosuri,...