Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Informatiile cele mai relevante,
direct in Inbox-ul clientilor!

Email Marketing - Newsletter 

Newsletterul este una dintre cele mai eficiente metode de a va tine la curent clientii cu ultimele noutati din domeniul in care activati. Prin aceasta tehnica de promovare veti putea pastra comunicarea cu grupurile de persoane direct interesate de produsele si serviciile pe care le oferiti.

Newsletterul, un email promotional sau informativ, va trimite informatii relevante clientilor dvs. Deoarece exista posibilitatea ca vechii clienti sa uite de firma cu care au intrat in contact, Unit Vision va ofera o tehnica sigura si eficienta prin care sa le reamintiti acestora de produsele, serviciile si ofertele business-ului dvs. 

Ce reprezinta Email Marketing-ul?

Newsletter

Doriti o comunicare directa si personalizata cu clientii dvs., atunci incercati serviciul de Email Marketing  - unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing!

 

De ce aveti nevoie de Email Marketing?

Aveti un site? Ati cheltuit timp si resurse financiare incercand sa atrageti mai multi vizitatori pe site-ul dvs.? Cum intentionati va transformati vizitatorii in clienti si sa-i determinati sa revina pe site?

Email Marketing-ul va va ajuta sa colectati date valoroase de la vizitatori si clienti pentru a le putea transmite informatii despre produsele si serviciile dvs. Cand vizitatorii vor dori sa cumpere produse sau servicii fiti siguri ca veti fi prima alegere de pe lista lor.
 

Cei mai multi vizitatori nu vor deveni clienti la prima vizita pe site, dar daca reusiti sa le treziti interesul si sa-i antrenati in actiuni promotionale, sansele de a deveni viitori clienti cresc considerabil. Prezentat corespunzator si cu imaginea clientului in minte, email marketing-ul poate fi un instrument foarte puternic de promovare pentru afacerea dvs.
 

Servicii de Email Marketing:

  • Construirea listei de adrese de email – crearea de formulare personalizate care sa invite vizitatorii site-ului dvs. sa primeasca informatii valoroase si folositoare ce i-ar putea determina sa ia ulterior o decizie de cumparare de bunuri sau servicii;
  • Crearea unui campanii de email personalizata – un mesaj folositor si educational. Include oferte speciale, folosind un mesaj neagresiv de vanzare. Clientii pot sa-si schimbe datele de contact, sa aleaga sa nu mai primeasca mesaje semi-comerciale sau sa devina ei insisi promotorii dvs. catre prieteni, cunostinte si parteneri la distanta de un click;
  • Urmariti rezultatele campaniei – Rapoartele campaniilor de email marketing va vor comunica cine a deschis emailul si ce link-uri au fost vizionate din cadrul newsletter-ului;
  • Cresteti gradul de loialitate al clientilor - folosind un sistem profesionist de email marketing puteti evita pierderea informatiilor confidentiale legate de clienti. Serviciul de email marketing permite, de asemenea, functionalitati automate de dezabonare de la serviciu pentru a activa conform cu prevederile legislatiei in vigoare.

 

Cu Unit Vision va asiguram ca email-urile dvs. vor ajunge la destinatia dorita, direct in Inbox-ul clientilor!


Inregistrare domeniu

Inregistrare domeniu

Aveti un business si va doriti si prezenta in mediul online pentru atragerea unui numar cat mai mare de potentiali clienti? Atunci primul pas il constituie inregistrarea domeniului. Fie .ro, .com, .eu, . org, .net...

Analiza SEO

Analiza SEO

Unit Vision ofera serviciul de site reporting fiecarui client in parte, care consta in realizarea unui raport lunar SEO ce include pasii procesului de optimizare din perioada analizata: