Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Inovam, dezvoltam,
promovam.

Despre noi

Oferim servicii de promovare web si print: SEO si optimizare site, web design, campanii AdWords, hosting, mentenanta, implementare soft, campanii Social Media, dar si servicii de productie publicitara / print precum tipar offset si digital, indoor, outdoor, obiecte promotionale, grafica si DTP.

Am inceput acum 8 ani, intr-o perioada de boom economic, cu entuziasm si dedicare, si am invatat ca drumul spre lucruri marete se face cu pasi mici si siguri. In timp am devenit mai atenti, mai intelepti si primim cu acelasi entuziasm orice proiect nou gandindu-ne cum putem sa-l livram mai bine si mai repede.

Credem ca fiecare afacere este definita de clienti si de modul in care relationeaza cu acestia. Faptul ca de la an la an am castigat clienti noi si ca lucram in continuare pentru cei care ne-au oferit increderea de-a lungul timpului, ne incurajeaza sa pastram aceeasi atitudine de implicare si respect in business.

Obiectivul nostru este sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa gasim furnizorii care sa ofere cea mai buna balanta calitate-pret.

Fie ca este vorba de clienti din domeniul privat sau public, turism, constructii, entertainment, retail sau orice alt nou domeniu, am oferit consultanta de specialitate, iar obtinerea celor mai bune si eficiente solutii si rezultate a fost doar o chestiune de timp.

Suntem deschisi oricaror solicitari de discutie si propuneri de proiecte.

 

Asteptam aici mesajele voastre

 

 

Despre noi