Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
Clientii reprezinta
cartea noastra de vizita.

Webdevelopment  -  SEO si optimizare  -  Wordpress  -  Servicii print


Example Frame

Fabrica de cafea

La Fabrica de cagea importăm cafea verde, adică semințele fructului arborelui de cafea. Aducem mostre din multe tipuri de cafea, le prajim, le lăsăm 24 de ore să se odihnească, apoi le preparam prin metoda de degustare, la filtru și espresso.

Proiectul include:

  • Web Design responsive
  • Web development site e-commerce
  • Grafica identitate vizuala
  • SEO initial
Example Frame

BSH

BSH Electrocasnice SRL este filiala din Romania a societatii BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, concern german cu activitate multinationala, avand cifra de afaceri anuala in 2007 de peste 8,8 miliarde euro.

Fondat in anul 1967 ca joint venture al societatilor Robert Bosch GmbH din Stuttgart si Siemens AG din München, concernul BSH ofera o gama larga de produse electrocasnice mari si mici, precum si solutii tehnice.

Example Frame

DSV

DSV Solutions S.R.L. face parte din grupul DSV, companie multinationala infiintata in anul 1976 in Danemarca. DSV este lider in lume pe piata serviciilor de transport si logistica, oferind o gama variata de solutii in acest domeniu.

Example Frame

KNAUF

Knauf reprezinta un nume de familie. Curajul pentru viziuni, inovatii si investitii, deciziile rapide si eficiente, inventivitatea tuturor angajatilor este exact ceea ce caracterizeaza Knauf.

Compania a luat nastere dintr-o afacere traditionala cu gips, iar astazi produce materiale de constructii pentru constructii uscate, placi Knauf, placi din ipsos armat cu fibre celulozice, mortar uscat pe baza de ipsos pentru tencuieli de interior, precum si placi pe baza de ciment AQUAPANEL.

Example Frame

SALESIANER

Fondata ca afacere de familie inca de la 1916 compania Salesianer Miettex ofera o baza solida in solutii personalizate de inchiriere de articole textile. Competenta de baza o reprezinta serviciile complete de inchiriere a articolelor textile. La aceasta se adauga produse pentru igiena grupurilor sanitare si carpete lavabile. Oferta cuprinde astazi servicii, produse si solutii logistice. Domeniile sunt: JOB, GAST, MED, MICRO, FRESH si MATS.

Pagina 1 | 2 | 3 | 4