Contactati-ne la: Mail sau :Telefon + 40 723 176 061
SEO, Social Media,
PPC, Newsletter

Analiza si strategie

Analiza si strategie

 

Analiza SEO

 

ANALIZA SEO

Unit Vision ofera serviciul de site reporting fiecarui client in parte, care consta in realizarea unui raport lunar SEO ce include pasii procesului de optimizare din perioada analizata:   

 Analiza Social Media

 

ANALIZA CAMPANII SOCIAL MEDIA

O analiza a campaniilor de Social Media, pe retele sociale precum Facebook, Twitter, LinkedIn sau Google+ va contine detalii despre numarul total de like-uri, de fani, utilizatori activi, page views, postari.

Analiza AdWords

ANALIZA PPC

Clientii care aleg ca metoda de promovare a site-ului o campanie de PPC (Pay Per Click) vor beneficia de o analiza ce va contine:

Analiza Newsletter

ANALIZA NEWSLETTER

Odata realizata o campanie de Email Marketing – Newsletter, este foarte importanta analiza rezultatelor acesteia. Unit Vision va ofera campanii eficiente de Newsletter si analize


Link building

Link building

Aveti o afacere online, un site care arata impecabil, cu un continut de calitate, insa foarte putini vizitatori? Va puteti face vizibil site-ul printr-o metoda eficienta de promovare SEO – link building!

Outdoor si Indoor

Outdoor si Indoor

Suntem profesionisti in ceea ce facem, motiv pentru care va garantam imagini durabile, imprimate pe materiale de cea mai buna calitate – hartie, mesh, autocolant, panza, PVC, material steag etc.